shopping!

alloch :)

nice skoldag idag. det var knytis på spanskan så jag och hanna köpte fett me candy & sockerdricka men den smakade vodka som in i helvete så höll på att bajsa på mig så äcklig var den! men jag åt masas godis, ser gravid ut nu typ :D nä driver men känner mig fan uppblåst som en ballong haha. Vi såg en sjuukt bra film som heter Rec. vi såg 2an. jag har bara sett 1an så det var kul att få se den andra! asso ni borde verkligen se dom filmerna så jäävla bra är dom!

efter skolan åkte jag mattias matthew leonard erik venne emil hanna till tcentralen, stina hoppade på i gullmars (hannas kompis, fett snäll hon är) killarna drog någon annan stans så vi gick runt i massa affärer, prövade skor osv. köpte ett armband & ett oversize linne. sen köpte vi chailatte också såklart♥ mee luuuv!
kom hem nu vi har bara varit där hela dagen.. föresten är fett glad fick bäästa på mina omdömmen som jag fick idag :D (okej mycket högre än förra iaf haha)

Aarmband från GinaTricot


OverSize linne från H&M

fritt land förfan :D

sara om dissssssssssssssss !:
jävla fitthora,vem fan e du som snackar så mke bullshit om oss ?!lek nte bakom data skärmen jävla tönt, säg ett ställe som vi ska mötas ist, skiter i var, hämta vem ru vill, du hämtar aina, jag hämtar mina bröder !skaffa dig ett fucking liv ist för att sitta framför datan&leta efter bilder på folk som har ett liv & kalla dom wannabe när du egentligen är en, jävla fittnylle -.-

Anonym om dissssssssssssssss !:
ähum, bara så att ni vet så är det jag som är på bilden och om ni inte tar bort den nu som kmr jag
anmäla för ni kan inte ba ta en bild från vårat album det e fan olagligt!
vrf kan ni inte bara "dissa" nån som ni knr ist för oss, vafan har vi gjort?!

sv till er 2:

Till anonym:

1 vem bryr sig om det är oliagligt? regler är till för att brytas.
2 ni har inte gjort något, vi har våra åsikter och uttrycker dom i bloggen. låt oss bara dissa er, tar ni åt er eller?
om ni nu inte är wannabes varför bryr du dig inte och bara skrattar åt oss istället?
 
 till Sara:
1 kalla inte min bästavän hora utan anledning hon är oskuld så du lyckas inte kränka henne och du är bara onödig
2 bullshit? HON SKRIVER VAD FAN HON TYCKER. 
3 leker ball bakom data skärmen? vad fan gör inte du om hon leker.
haha tyffing du har bröder, vi har en mormor akta dig hon bits!
4 hon tycker att dom är wannabe, hon har ett liv & en åsikt och hon skrev ut det i sin blogg och bad inte om dina åsikter. men tack för att du kommenterade sötnos! 
 


suck on that

min favoritlåt <3


bilder från idag.


dagens outfit




folksamling

fuck me i'm famoust

hello! efter skolan åkte jag och annie med thrife & rosenkrantz till skanstull mötte någon wille, jonathan & lille adam. vi åkte till bagis, dom gick någonstans annie och jag gick till mig och åt lyssna på musik osv. vi va hos mig till klockan kvart över 5. thrife jonathan & willekom till mig vi var där ett tag ocksåsatt vid datorn och så :)
sen följde dom med oss till skanstull, vi har ju träning där :) efter träningen åkte jag till björkhagen och träffade älskling och nils en stund, vi stod bara ute och snackade :) sen drog jag hem.

jag e knasig :P tar godis framför kameran? vem sa att jag har ett liv
förlåt för sämst uppdatering jag ska bättra mig!

ja älskar dig













tack för allt. ja älskar dig syster! <3

@matildas place

tjooo alla snorungar ;) hahah
nu sitter ja o matilda hos henne, dunkar musik o ska snart dra oss mot dansen.
idag var det skola som vanligt.. tråkigt det hände inte ett skit.
men vi hörs senare ikväll! i promise..
PUSSPUSSPUSS


tagen för ett tag sen, amanda matilda ja o filippa

måndag

förlåt för att jag inte uppdaterat på länge, men jag har inte orkat. jag ska försöka bättra mig. helgen har varit helt underbar, tillbringad med annie och lippa. jag orkar inte skriva om det eftersom annie&lippa redan gjort det, lite i allafall. hur som helst så drog jag hem direkt efter skolan. skulle ha varit med ida men det blev inte så. istället sitter jag hemma och tar det lugnt + lyssnar på musik. ska inte göra något speciellt idag, så jag uppdaterar nog senare. tills dess får ni njuta av bilder på mig & elin. mohaha, pussar amanda !




jag älskar dig :)

16.25

hej sötnosar
vad gör ni ? jag sitter hemma hos amanda, vi har inte gjort oss iordning eller någonting.. jag, amanda & annie vaknade vid 2 och annie stack någonstans vid typ halv 3 eller något. sen har jag och amanda bara legat uppe på hennes rum och kollatpå new moon, fan den är hur jävla bra som helst! men jag bloggar senare idag, puss ! / filippa (förlåt för dålig uppdatering, jag lovar det ska bli bättre )


27 mars

just nu sitter ja amanda o filippa hos amanda o gör ingenting. ska väl hitta på nått ;)
vi hörs senare i lkväll! love us



hahahhaa man lever bara en gång..

.

Just nu ligger matilda och typ sover och jag halv sover ska nog stänga ner datan och sova lite efter jag bloggat.
Jag och matilda hade skit kul igår vi tog en MASSA  bilder osv.
skriver mer sen idag vet jag inte riktigt vad planerna blir det hände ju massa skit igår bråkar ju med min pappa HELA tiden så vet faktis inte ..

Gammal bild på mig och lippa :)


dålig uppdatering

Förlåt för super dålig uppdatering det ska bli bättre :)
Det ska bli mer uppdatering nu (får vi hoppas) Jag och matilda ska snart dra hem till mig i älta , vi ska ha lite mys pys tror jag ;)  ajaj vi ska fixa oss nu så puss


just nu!

vi kollar bloggar, dööönkar musik. haha vi lyssnar på äkta seriöösa låten; sexy mama. haha yeaah den e bra ;)


imitation med fröbbe och riddle -sexy mama



By Elin & Matilda.

shaa alla  looovers!
Jag och elin sitter hemma hos mig vi drog hit efter skolan åt popcorn & drack O'boy. vi såg filmen motorsågs masakern, fifaan va bra men grymt obehaglig asso haha :D men den var bra! shiiet ni borde se den. tack käte pojkvän för film tipset ;) vi ska snart fixa oss pavka & så sen ska vi till affären köpa grejer te ikväll sen ska vi dra till älta och sova där :D vi ska bada jacuzzi (stavning?) som melin har på hennes aldeles egna våning. fan va orättvist jag vill också ha det!! vi ska ha hemma spa och sånt. chill kväll ju! men det är inte säkert.. hennes pappa sa nej men haah det skiter vi i vi sover där endå ;) nu ska vi fixa oss lite, vi lyssnar på as skön musik!

SPENCER & HILL - COOL (ADROJACK REMIX) LÖÖÖV IT!

dagens


jeans från något märke ?
linne från bikbok.
kofta från kappahl.

torsdag

Hello sötnosar. förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft någon ork att blogga på den här bloggen, tyvärr. men ska försöka så mycket som jag orkar ! idag efter skolan så skyndade jag mig till centrum för att möta my. vi drog hem till mig och satte på filmen new moon. det fanns ingenting annat att göra och hon hade inte sett den. hur som helst så tog vi en massa bilder och så, runt 6 drog hon hem. åt vofflor för en liten stund sen och nu sitter jag bara framför datorn och lyssnar på musik. men vi hörs om en stund med dagens outfit. pussar amanda <3

jag älskar dig något otroligt gumman !

ÄLSKAR mitt liv!

shoe hoes! är på bästa humöret idag faktiskt :)
hörde att jag fått bättre omdömmen i engelska och så, så det e chill! och så vet jag faktiskt inte varför menär så sjukt glad idag! hoppas ni också är det kära läsare :) haha.
efter skolangick jag hem lämnade väskan och bytte kläder och sånt sen åkte jag till stan träffade mamma där
mamma köpte underställ till mig, och så var hon så snel så jag fick koss & trosor också :D snel mamma man har :O vi kollade runt i lite andra affärer men sen åkte vi hem. nu ska jag göra en matteläxa sen ska jag göra våfflor! glöm inte att det är våffeldagen idag ju! :D mums. jag ska göra våfflor till hela familjen faktiskt :)
jag är bääst i köket måste jag bara säga, ärvt av min pappa såklaart ;) haha! jag ska nog bli kock :D skämt åsido men ändå skulle inte det va nice, matilda the cheff" haha raawr

jag har inte tagit bild på trosorna och understället än så det blev bara på lurarna.
skulle köpa röda, dom är snyggare men jag fick något ryck så det blev blåa :D

sittin on tha toilett


HAHAHAHAHAHAH FILIPPA KOPIA

hur mår ni?

jag mår pefekt! det är min och min pojkväns 3 månaders dag idag <3
vi har varit tilsammans i 3 månader! grattis till oss haha :D fan vad jag är kär :$

imorgon ska jag till stan med mamma,
ska köpa underställ trosor & koss! det behövs verkligen haha!
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..

jag älskar er tjejer amanda filippa elin annie!
ha en bra kväll allihopa

tagen för en timme sen


Avatar SUGER !

hello!
efter skolan drog jag hem duschade & fixade mig lite sen åkte jag mot stan, kevin & pablo hoppade på i björkhagen. vi åkte till hötorget, mötte jonna utanför apoteket, hon jobbar där, så drog vi in och hämta våra biljetter sen satt vi faktiskt på en bänk i en timme haha :O vet inte hur vi pallade men vi hade inget annat för oss.. vi hade trevlans :D kul att lära känna kevin & jonna bättre också :) dom är sjukt snälla båda två!♥
iaf när bion börja iaf, vi hade skitkul hela tiden kollade typ på 2 minuter sammanlagt av hela filmen resten av tiden satt vi och snackade, skoja inte alla som satt nära oss fick agro damp typ stirrade som fan och vart skitsura, men det va kul att reta upp dom haha xD men den var så grymt dåligt så när det va typ 1,5 timme kvar va alla så kissnödiga så vi skulle på toa, haha vi satt ju såklart i mitten av raden så alla lacka när vi skulle ut, så tog vi såklart fel utgång så vi sprang runt och leta efter toan men hitta inte så vi va tvungen att springa tvärs över bio salen haha skitpinsamt eftersom alla såg oss springa som nåra jävla hönor fram och tillbaka :O sen.. thiih kommer inte berätta vad vi gjorde är en hemlis :) men de va fett kul. sen drog vi innan bion ens var slut haha.. failad film säger jag bara..efter ett tag drog vi alla hem.. jag åt och så :)

en grej bara, hur kan alla tycka att avatar är en bra film, den är verkligen d å l i g !

Edward Maya ft Alicia - Stereo Love

denise & olivia

ÄR HEMMMAA!!! WOOOHOO!

.. har precis kollat klart på andra avenyn o pratat lite med denise pepparkaka i telefonen. WOOOHO sötnosarna är äntligen hemma!
har inte gjort så mycket idag. plugggaat
senare på kvällen träffade ja amanda matte filippa, filipp&matte drog efter ett tag och ja o matthew följde amanda hem, sen gick vi runt hela kärrtorp typ ? pratade om allt. brooor tack för att du fiinns!
ska tvätta bort smink o skit nu.. höörs! PUSS

när man va yngre.. fanns det inga problem


önskar att de va lättare.

bror/bästavän


tack för allt.
du finns alltid för mig o ja kan prata med dig om allt.
ja litar på dig upp till 110%
du är guldvärd. alltid för dig!
bror

angelica operfekt sörensson


ja kanske inte är värd mycket som du säger, men ja är fortfarande ingen leksak.


23 mars / tage fjortis

Grattis tage bästis! hoppas du hade en bra fjååårtis dag :)

hejhej.
slutade typ två - halv tre, ja filippa venne & max va kvar i skolan t typ nån gång efter fyra. sen kom matte o vi drog t centrum, stötte på emil o stog och snacka. sen kom amanda b och ja o hon gick hem t mig. senare så mötte ja leo & matthew utanför mig, vi toog en låååång promenad o prata om allt och alla. lite mysig sådär men sviiinkallt! aja, nu ska ja plugga sen titta på desperate housewives! men slänger kanske in ett litet inlägg innan ja stänger av datan.

always there for you, sis.

dagens outfit


glad jag ser ut, right ? :)
jag glömde dra ner byxorna så därför ser de lite korta ut =D

jag hade i allafall på mig;
jeansleggings från h&m.
baslinne från bikbok.
linne från jc.
kofta från peak.

stan m. ida !

Hello bitches !
Idag efter skolan så drog jag & ida till stan. Riktigt mysigt att få vara med henne igen, det var ett tag sen. vi småshoppade lite och åt på tacobar. provade en massa och hade riktigt kul. dock drog hon hem rätt så tidigt pågrund av att hon fick ont i ryggen. så jag åkte till mamma och packade, läste lite och sen kom pappa och hämtade mig. nu sitter jag framför datorn, som ni kanske märker ? lyssnar på musik och pratar med ellen sötnos på msn. men jag bloggar mer imorgon, har läxor att göra. pussar amanda <3

bikinin jag köpte idag, snygg va ? ;)

dagen :)

hello everybody!
efter skolan drog jag hem för jag mådde inte bra verkligen! Men jag var tvungen att möta mamma i stan så köpte vi skidbyxor & skidjacka... skitfula såklart :D
fan vad jag hatar sånna där "täckbyxor" eller vad det heter. fyfaaan man ser ut som ett ultra fetto -.-
men aja. låt mig vara ett dåååå!!!!!!!! ne driver men min dumma mami tvingar mig sätta på mig sånna där..

HAHA kommer se ut som en rullande svart köttbulle med ett lamphuvud i skidbacken WOHOOO
 se upp allihopa!! hAHAHA

men iaf efter det mötte jag ella & annie (ella en så grymt snäll tjej i min dans grupp) så jallade vi iväg till dansen för vi var lite sena.  finns inget att skriva typ.. efter drog jag hem och har just ätit.. inga bilder har jag heller eftersom jag har ingen mobil just nu den är på lagning.. tomt! aja. ni får musik istället sweeties



den här låten dansade vi till på dansen idag. vad tycker ni, bra eller dålig? :)

drar mig mot sängen..

imorgon ska jag träffa my älskling, ! saknar henne grymt mycket, jag bloggar imorgon på morgonen om jag hinner annars på eftermiddagen / kvällen när jag kommer hem, puss !

HAHAHAH

HITTA LITE GAMMLA BILDER PÅ MIG, hahahosjog



08/09?

2009

2009

2009

2008

06/07


va det ett skämt?

VÄDRET IDAG! :O
vilket skiiit väder -.-! men nu verkar det som det har lugnat ner sig.. hoppas de iaf!

outfit

så här såg ja ut idag ;)
inte det snyggaste, menmen


outfit

så här såg ja ut idag ;)
inte det snyggaste, menmen


Söndag.

hej. vaknade runt elva kanske? då gick vi upp, åt frukost och fixa oss. tjejerna skulle göra matteläxorna och då gick ja o mötte micke, efter ja mött honom mötte vi upp matthew & erik och prata o lämna lite saker. sen gick ja o micke hem t filippa, va där o hade KUUL! haha.. transor säger ja ba ;) shh'
sen kom leo, erik & matthew vi hade lite krig. killarna åt och elin stack efter ett tag. senare drog vi ut, åkte till skarpnäck' satt där och chilla sen t ktorp där vi mötte emil o sa hej. sen gick micke hem, emil drog nån stans? leo o matthew stanna i centrum och ja o filippa åkte hem t filippa o käka. kom hem för en stund sen och väntar på att Johan Falk ska börja. pusspåer


"kockarna"

usch, blä, fy uaaäääh!!!!! not fresch

nyvaknen sötnos

micke

the mupps

mupparna

right now


för en stund sen.. asso en låt som e grymt skön, ni måste bara höra den :)

så bra <3


hiss & diss


*spotify




*våren
ååh, äntligen är den påväg!

*kissie i brunt hår
passar grymt bra !
men hon är ju ändå ful xD





*paow i brunt hår
hon ska vara blond!


*att amanda är så seriös
amanda du ska också ha ett c00lt namn på kategorierna! annars är det inte roligt ju xD

hello!

igår sov min pööjkvän över här, vi hade väl trevlans. idag efter att ha fixat mig mötte jag elin så drog vi till tcentralen & fixade lite saker kollade i affärer och så men båda var så jävla sega & trötta så vi båda åkte hem. nu sitter jag och lyssnar på skönaste musiken och bara  chillar. det va allt för stunden :)

ELIN LÄGG UPP BILDERNA BABY!!!!!!!!!



ÄLSKAR LÅTEN!

söndag

hej sötisar, har inte bloggat så mycket eftersom jag har annat att göra också. men jag ska berätta lite om gårdagen och vad som händer idag. igår så drog jag, mamma och hennes pojkvän till nacka forum, shoppade lite och fikade. efter det drog vi hem en snabbis och sen åkte vi till mina kusiner för att fira mig och min kusin eftersom båda fyllt år. det var mysigt, kom hem runt 8 tror jag. kollade på filmen "flickvänner från förr" och somnade runt 3. idag vaknade jag av att annie ringde klockan 11. åt frukost på sängen och låg och läste lite. nu sitter jag framför datorn, lyssnar på musik och så. idag blir det nog bara en hemma dag eftersom jag inte har någon ork att gå ut. men här kommer bilder på det jag shoppade igår, pussar amanda <3

nu har jag bytt färg på mina converse :)





we love you?

god natt bloggen & alla fiiina läsare :D
/ annie o elin is the shieeeaat

2010-03-21

Tja!
sittter just nu i filippas säng, filippa sover och elin gick precis och tvätta bort sitt smink.
vaknade hos matte imorse med en brummande filippa, vi gick upp och där satt töntarna o spela cs.
sen gick ja o filippa t mig för att fixa oss, då smsar filippas mamma att vi måste prata om lite saker.
så då åker vi och möter matilda o elin och åker tsm hem t filippa och pratar med hennes mamma, det
hade blivit massa missförstånd..

iallfall, efter det så gick vi ut för att köpa godis. då träffade vi joel emil och erik i kc, joel skulle på bio med sin söta flickvän, så emil & erik följde med oss t filippa för vi skulle äta. efter det ska vi träffa micke, emil erik och filippa orkade inte möta micke utan ville hellre stå i centrum -.- ;P så ja o elin tog en lång promenad och mötte upp micke. efter det hann vi inte göra så mycket. vi drog hem t filippa kolla film sen följe ja o elin micke en bit hem. snälla vi är raa! :) hihi

nu ska ja slagga, Sleep well


.

just nu sitter jag ´med annie i lippas rum lippa sover ;O
har inte så mkt att skriva just nu .. puss ♥


G R A T T I S

 felipe på din fjortis dag ;)

dagens music!

Akon & Madonna - celebration


Akon - I'm So Paid ft. Lil Wayne, Young Jeezy


2 st grymt bra låtar av akon!
har ni märkt, det är jag som står lite för musiken här i bloggen ;)

filippa wainare

berättar om igår och idag
efter skolan gick jag och elin hem för att fixa oss, vi var riktigt taggade inför kvällen. vi skulle ha gryymt kul,
träffa några och aah åka till ett ställe och så :) men i sista stunden blev det inställt :( fett sura vi blev.. men life goes on, vi åkte till gullmarsplan och köpte varsin chai latte & massa tuggummi (vi är BEROENDE) på riktigt alltså. kan inte gå en dag utan att tugga på något. jobbigt asso :P men aja vi hade verkligen inget att göra så vi satte oss på tvärbanan åkte mot sickla udde och gick av på slutstationen & sen tog vi alvik tillbaka till gullmars (fråga inte varför vi gjorde det men vi planerade vad vi skulle göra medans vi åkte)  haha vi är så jävla onödiga .. men iaf vi åkte till tcentralen & tog pendeltåget till flempan och träffade shaian & zaid (stavning?) vi gick till en ungdomsgård där och lyssnade på musik, dansade (haha askul) och träffade mommo där också, fett längesen jag träffade honom med! venne vi gjorde inte så mycket mer, jo vi var på ett ställe typ ett cafe som man bara kunde sitta och snacka ochskit, låter tråkigt men det blev typ krig haha herrejävlar vi sprang runt som galningar typ brottnigsmatch haha. vi va där i några timmar och aa venne vad vi gjorde hela tiden :O
sen när vi kom hem på kvällen åt vi sen såg vi först på filme year one men vi stängde av efter 5 minuter den va inte så intressant :P så vi satte på the uninvited. har redan sett den typ 3 ggr men vi såg den ändå, man blir alltid lika rädd :D vi somnade efter halva filmen..

idag när vi vaknade såg vi klart på filmen, åt frukost och fixade oss & satt vid datorn, vi åkte till slussen köpte varsin glass och skulle åka djurgårdsfärgan över till grönan och gå till tcentralen ochmäta min mamma & bror men det va så långkö på båten så vi gick istället, först till stadium & där var vi med i en tävling man kunde vinna 2 biljetter till new york, för att vara med var man tvungen att bli stylad med kläder & skor från nike, sen fick man ta modell bilder typ. aah och fan vad pinsamt det var för det va skitmånga som kolla, bara för det försänar verkligen vi att vinna!!!!!!! :D hhaha köpte mina solglasögon sen gick vii affärer sen mötte vi min mamma och lämnade in min mob sen kollade vi flera affärer sen åtke vi till filippa en stund där va annie ochså vi snackade med henens mamma omlite grejer som hänt.

sen drog jag hem fixade mig och så.. nu ska jag träffa pojkvännen som svarar på msn äntligen :D

zaid jag (ahah) shaian & elin<3 fan vad jag saknat shaian..




solglajjjor - stadium
piercing - punktshop- dålig bild men "diamanten" föreställer ett hjärta, cute :)

wohoo


hos matte

hej sötnosar
nu sitter jag och annie hemma hos matte med han och venne. vi har sovit här inatt :) tror vi ska träffa linn senare ikväll men jag vet inte. vad ska ni göra idag? vi ska snart dra hem till annie, duscha och fixa oss för jag har ingenting med mig mig hit.. bloggar senare, puss

- annie hälsar.


M , E

vi DAAAAAAMPPPPPAAR data helvetet funkar inte vi skulle kolla på film jävla F****A

Damp ;O

Nu är jag fan riktigt jävla sur min pappa har damp på mig så nu pratar han knappt med mig hahahahahaahahah ;O snacka om liv . Det är skit skönt egentligen för nu bryr han sig inte vad jag gör så yeeaaah .
Vet fan inte vad jafg ska säga om ikväll det blir väl kul (hoppas jag ) haha jodå , Det ända jag säger att det blir lite fest sådär !? 
ses sexi

hos filippa.. såklart?

hihihiaihaiåhoaipåha,
nu sitter ja o filipa och typ bajsar?
nej ja skoja ;) vi är hos filippa ska snart möta upp amanda.
snacka om att nån stodde mina 500 spenn idag :O jävla skit..
vi ska nog t matte ikväll, vet inte vilka som kommer vara där.
men vi hörs pussss!

HAHAHAHAH LINN GÖLLUNGE! VI SES IMORGON, BÄÄSTIS


FÄÄÄTH HIIIISS!!

hemmmmmaaa

ikväll ska jag och elin träffa jonna pablo & kevin vi ska ha grymt kul, och neeej jag tänker inte berätta vad vi ska men vi ska ha feettt kul :D HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ bitches ha en perfect helg

Dålig uppdatering..

hej  biatches
förlåt för dålig uppdatering.. ska ändra på det, alla tjejerna uppdaterar skit bra på att uppdatera men inte jag.. :/ förlåt.. men iaf idag har jag varit med matte, hemma hos mig, vi har inte gjort något speciellt, legat och pratat och haft det mys. imorgon ska jag vara med amanda och annie i think. bloggar mer då, big love


dom snyggaste kropparna?

om jag fick välja en tjej & en killes kropp (dom snyggaste enligt mig)
så skulle jag lätt välja..

kenzas! helt ärligt hennes kropp är ju felfri! vill haa den! :O
misstolka inte.

jag säger bara en sak: O M G!!!!!!!!!!!

vilka tycker ni är dom snyggaste kropparna?


statestiken stiiiger

faan va famous vi ska bli tjejer! :D
fan nästan 60 unika nu asså hahaha ;)


dagens outfit


leggings med guld-dragkedja från h&m.
baslinne från bikbok.
skjorta från ?
paljett skärp från glitter.

farsta med M, M & F

idag skulle jag har varit med lukia men det blev ändringar så istället drog jag, madde, max och filip till farsta. det var super kul att vara med dom. filip köpte några tröjor och jag ett par nya skor. vi åt lite på donken också. åkte hem ganska tidigt för att jag skulle följa med mamma till söder och hjälpa henne med en sak. när jag kom hem efter det gjorde jag klart min engelska läxa och just nu sitter jag och lyssnar på musik + läser. imorgon ska jag kanske vara med annie och lippa, men vi får se. vi hörs, pussar amanda <3


hahaha..

kändisskvaller i http://abouttwo.blogg.se! sjuka jävlar

fetaste dissen!



* sony ericsson  W715

JAG SÄGER BARA s - ä - m - s - t - a    m o - b - i - l - e - n      e - v - e - r !!!!

*luckan på baksidan åker av hela tiden
*sämst ljud
*sämst kamera
*den går sönder för lätt och tål inga smällar
(vilket en mobil måste om den tillhör mig haha)
*den är sönder, går inte att ladda lyssna i headset eller i högtalare (okej det är mitt fel men ändå)
*den är bara säääääämst
*lalalla och ännu mer sääämst

läsvärd


http://finaisa.blogg.se
me love you, isabelle!

städat rummet, lala (LALALLALA/matilda)

.. har precis städat rummet. det behövdes verkligen!
ska snart ta o ringa elin. tack för mig. /angelica

duktig huh?






.. men nu är frågan, hur länge håller det här?

EDIT: heheheh typ tills imorgon ;) nej skoja sötnoos/ mathilda


det e bra elin! :D

elin har börjat blogga mer, det e bra tjejen! :D


f*ck me i'm famoust

annie du är underbaar :D

kommentera mer !!

kom igen nu alla kommentera ;O

Kärlek










haha bjuder på mig själv ;O

Angelica sörensson

förlåt om jag beter mig som skit mot dig ibland.. förlåt älskling!
jag såg att du var ledsen idag, men du ville inte säga något, så vad skulle jag göra?
du vet att du alltid kan prata med mig hjärtat!
hoppas du vill säga imorgon, för jag vill verkligen inte att du ska må dåligt bästis
I Will Always Be Here For You!
today, tomorrow, forever ..
angelica min solstråle sörensson♥

Du är så grymt söt annie

naaw..

du är så jävla underbar.
du har alltid funnits för mig, även om det har blivit konflikter mellan oss.
du finns alltid där när ja är ledsen, som idag' att du bara såg att ja blev
ledsen och höll ut famnen direkt, o ja grät i din famn. du är bäst
tack för allt syster! ja lever för dig
elin broman sörensson wigren

SOMMARTIDER!

jag saknar verkligen sommaren! jag gör vad som helst för en lyckad sommar, kall vinter och.. varm sommar? jag hoppas verkligen det! en riktigt varm sommar, blå himmel stark sol & 30+ ! *i mina drömmar* men jag hoppas verkligen att det blir en nice sommar 10'
vet ni vilken låt som påminner mest om sommaren? :D Litanol - Sommartider. skoja inte den här låten var den jag lyssnade på mest under sommaren 2009! och hela tiden i spanien :(.. saknar det!



jag kan hela texten utantill!!

det e sommar tider chilla på stranden och njuter av livet
det e sommartider snacka skit me polarna och klunkar cider
det e sommartider vinden i ansiktet när vi glider
det e sommartider, sträck upp din hand för sommartider

det var inte hela låten (haha)  men den är verkligen grymt bra!

lite sommarbilder..







take me back..

jag älskar dig

syster ,jag vet fan inte vad jag skulle göra utan dig . man säger till alla att man älskar dom och grejer och att man älskar flera mest.. men utan dig hade jag nog inte kommit ända hit du lät mig gråta i din famn du hjälpte mig och fanns där tack för allt syster det betyde jävligt mycket ! Jag mår dåligt när du mår dåligt , det händer jävligt mycket just nu , du har det jobbigt jag lovar jag kommer finnas för dig dygnet runt ring exakt när du vill!
Det finns inte tillräckligt bra ord för dig det bästa jag kan säga just nu är att jag alltid finns för dig och att jag älskar dig nåt otroligt du är det bästa jag har .  Glöm mig aldrig för då har jag inget att kämpa för !

GE MIG PENGAR NUNUNU!

jag behöver verkligen pengar NUNU och NU!
haha var i farsta idag hittade såklart massa saker som man aldrig gör när man väl har pengar. JOOBBIGT! känns som det var 100 år sen jag shoppade det är iiinte bra -.- iaf efter skolan mötte jag & elin jair vi gick runt i farsta hela dagen hon köpte leggins & ett linne jag ingenting *gråter* och han kalsipper (hohohoh)  sen gick vi runt i massa andra affärer mgaaaaah jag är helt jävla kär hittade massa fina grejer men nehe såklart no cash!! :(
aja. life goes ooon, nooott... bajs jag vill ha pengar, iförsej har jag typ 400 kr men ska köpa koss haha så jag har inte råd :D jävla fattiglapp. någon snel hest som vill ge mig pengar? nehe.. PAPPPPPAAA!!! jag måste hha pengar leen, nu! okej jag blev lite flumm där men aja. det är väl bra att jag inte är sur kära läsare? mihihiih :D
okej. nu ska jag vara seriös, AJHAHAHAH det går inte
ni får bilder istället, enjoooy biatchessssssss

elin jag & jair, va sööta vi är :D HIHI jag hade uppsatt hår idag!!!!! första gången på typ 1 år!!!!!!

HAHAHHAHA amanda noppar ögonbrynen xD med en fett stor pincett!

snabbt

ja det blir bara ett litet inlägg , just nu är jag hos mámma. pappa ska komma och hämta mig snart ;O
Idag har jag ju vart me matilda och jair vi shoppade lite sen drog vi hem .. måsti fixa lite saker nu puss

min och matildas outfit ;O

amanda är rolig hon!

haha att hon skrev att ja skojade om att ja dissa ÄCKLIGA GAMMLA PEDOFILEN va ett skämt.
ja dissa han så mycket det går!!!!!!

amanda lägg ner, JUSTIN ÄR     B   Ä  S  T ! !!


Lillasyster <3


ja finns alltid för dig!
ja älskar dig, sis

haha skämt !

Annie skämtade bara hon dissar inte alls robert !

Istället dissar vi justin, usch !

/annie

.. Nu sitter ja hemma.
slutade fyra o gick direkt hem.
har precis duschat och gör ingenting just nu.
kanske bloggar ikväll, beror på hur ja mår.
är så j*vla trött på allt just nu..

ja är inte perfekt och kommer aldrig att bli. tyvärr


Hos tilda

nu dricker vi mjölk oopppss ;O det är en hemlighet så ni måste vara tysa om det :)
Efter solan dra jag och matilda och träffar bittcchen jair , vi kommer nog dra t farsta ska shoppa loss fan yeeeaaahh . Enligt mig så har amanda finast outfit idag haha blev bara tvungen att säga det för hon är grymt söt ;O

suck it bitcheesss

nu lägger ja mig..

och ska drömma om att ja ser robert pattinson slaktas!
MOHAHAH.. men usch nej! han får inte vara med i mina drömmar.

Årets skämt


blä, blä & ännu mer blääää!
usch.. han är så otroligt ful, gubbig, äcklig!
men usch verkligen!!
är det bara ja som tycker han ser ut som en
gammal pedofil?
Ursäkta mig..

EDIT: DU HAR SÅ RÄTT!!! GO GIRL JAG HÅLLER MED DIG// MATILDA

O - M - G

..ja är typ IN LOOVE !
i kändis bloggen http://abouttwo.blogg.se!
så grym. hoppas dom har läsarträff nån gång.
skulle verkligen vilja träffa dom!

lala

ja färgar håret kissgult o tror att ja är kissie. (iförsig är hon brunett nu)

ja tror att nån av mina närmaste vänner är gay-amir.
och går runt och skryter om att ja känner en bög.



är det bara ja som kommer ihåg?


så grymt bra program!
ja följde det när det gick.. men sen slutade det. lite tråkigt faktiskt :/
saknar de!

med sis idag'

Hejhej, nu sitter ja o dunkar Justin bieber - baby. höhö
filippa ska strax ringa..
dagen har ja tillbringat med lilla elin ;) vi skratta som vanligt & tog massa bilder.
imorgon har ja inga planer. tror ja?
aja, slänger nog in ett inlägg innan ja stänger av datan.
  
P   U  S   S !

by amanda

Hallu :) jag sitter hemma och lyssnar på musik. idag har jag och filippa varit på bio och sett remember me. den började 4 och innan det gick vi runt i stan och kollade lite. drog hem efter bion och har suttit framför datorn tills nu typ. ni som inte sett remember me borde verkligen göra det, det var nästan den bästaste filmen jag sett ! men vi hörs imorgon, pussar amanda <3

home

hejhej ;) nu kom jag nyss em har vart med syster hela dagen vi har tagit en massa med bilder och sånt , vi hade grymt kul *)
Det blir nog inte så mkt bloggande idag eftersom "titti" är här kul ;) nu ska jag öppna presenter wiiihhhoooo ;) pusss bitcheeeess

-.-

nu måste jag skynda mig ska dra till skolan snart det får ng bli lite sminkning så bussen ;)'
puss

hos sömntutan

hej knäppisar ;O
nu sitter ja hos filippa har precis kollat på desperate o filippa ligger och sover på soffan. idag efter skolan stannade ja elin och filippa kvar till typ 3-4? plugga, plugga -.- IMORGON ÄR DET JU PROOOV! :O oh no..
aja.. vi åkte ialla fall in t slussen senare och drev sönder alla! hahaha.. sjuka brudar asså'
imorgon vet ja inte riktigt va som händer, kanske vara med elin. men vi ses! haH.. DET TRODDE NI VAAA?! ja klarar mig..

Kiss bitches! ;)

hahahha! minne


bäästavään!!

grattis fjortis.
hoppas du har haft en skön o varm dag i thailand!
ja saknar dig jätte mycket.. kom hem!
tänker på dig dag som natt..
dess <3 annie


nej jag orkar inte

kännde nu att idag har jag börjat få humörsvängnigar igen, riktigt lätt irriterad som fan. mens snart då -.- orkar inte fett jobbigt haha spec när man ska träffa pojkkkvännnnen. aja, nu sitter jag och dricker varm soppa
har ont i halsen och jag stannar hemma imorgon också..men pojkvännen ska ändå komma hit, behöver lite släskap ;O det är så ensammt hemma haha

hahahah annie & matilda


hahahaomg jag och annie.. vi har verkligen skööönaste humorn xD

-aah jag har en fråga
- aro kaat?
- arru kaaaht?
aru kat? va aru kaaht?

hahahah vi menar kåt, skrattar ni lika mycketsom vi ? xD

Du tappa nåt ;O

hahahah hej svejs bötscchess ;) idag var jag lite med annie och lippa , vi drog till donken efter skolan det var riktigt myssss pyss nu har jag ätit där två dagar i rad nooooot good . '
Jag skulle lagt in nya bilder o så men sladden är hos mamma . ;( Just nu sitter jag och kollar Desperate housewives är ensam hemma så skönt mjaaauuu
ska fortsätta kolla nu puss

Matilda jag har verkligen saknast dig fast du bara har vart borta en dag ;*(

förlåt..

.. för den dåliga uppdateringen, jag ska ändra på det ! igår fyllde i allafall jag år, fick det mesta som jag önskade mig. jag var i allafall först i skolan och sen efter drog jag annie lippa elin och matilda hem till mig. åt tårta och dunkade musik, inte mycket hände tyvärr. sen åkte jag, mamma, farmor, syster och matte till en italiensk resturang och åt middag. efter vi ätit åkte vi hem och fikade med kladdkaka. så dagen var helt okej men lite tråkig. idag så drog jag hem direkt efter skolan, har pluggat och tagit det lugnt. sitter nu och lyssnar på musik, men vi hörs imorgon. då ska jag & lippa på bio och se remember me :) här kommer bilder på det jag fick igår. pussar och kramar amanda ♥
 
mean girls film & fjärde twilight boken.
 
300 kr på h&m & 300 kr på farsta centrum.
 
200 kr på kicks & en lampa.
 
nagelkit & mascara.
 
leggings med guldkedja & converse som ska bytas till knall rosa.


13465745 år sen !

Det var 100 år sen jag hörde den här låten, fett glad att jag hittade den igen! :D

Say Yeah - Wiz Khalifa


Eller vilken föredrar ni, tycker ni att lorentz & M. sakarias är bättre?

Lorentz & M. Sakarias - Say Yeah


Jag tycker lätt att orginalet e chillast :D


famoust

haha vi har inte avslöjat bloggen för några typ (inte fler än 10 st) men ändå hade vi besöksrekord i förrgår, 45 unika? hur kan detta hända? :O

500 days of summer

hey hoe
kollar just nu på en film som heter 500 days of summer. lite lång tråkig men den duger väl. haha vad är det med mig har bara sett dåliga filmer idag, not good jag ville ju se bra film :O aja. Har lermask i facet just nu. den gör typ huden kall & sen när man tar bort den blir huden varm och len, den e obehaglig just nu men sen fett skönt efter :) Vänta ska bara ta bort den

(5 min senare)
hej igen! Har tagit bort ansiktsmasken nu. Nu är jag fresh ;) Skola imorgon. Även om jag egentligen inte ska gå så orkar jag verkligen inte missa 2 prov & massa annat. suck! aja ska kolla vidare på film nu kyss

fin blid va! mästerfotografen mathilda was here ;)

haha eller inte.
tagen sommar 08

jag skulle plugga idag ju...

haha inte gjort någonting :D

älskar älskar älskar dig!

fan vad jag älskar er !


dom ända riktiga bästavännerna jag någonsin haft, har och kommer ha.
dom närmsta vännerna jag någonsin haft, har och kommer ha.
dom finaste & roligaste tjejerna jag någonsin träffat, känner och kommer känna.
dom äktaste tjejerna jag någonsin träffat, känner och kommer känna.
dom tjejerna jag delar mest minnen, tider & stunder med
och kommer aldrig gå igenom samma sak med någon annan som med dom.

Filippa Carlsson Elin Broman Angelica Sörensson Amanda Lindstrand, today - tomorrow - forever

jag älskar låten!


Que pasa que ya no te veo - Jowell Y Randy ft Pitbull.

filmen slut

såg nyss en film som hette 40 year old virgin
fan va dålig, se inte den! :P


DISS

dålig updatering

shoe hoes
förlåt för dålig updatering! vi ska bättra oss på det. men vi har ju ett liv också? haha nästan.
jag är sjuk idag, mår inte så bra men jag måste tillskolan imorgon tror jag har ju prov & skulle ju haft det idag också, knas! aja.  snackar i lur med pojkvännen och gjort det ett bra tag nu, vi duunkar music båda två :)

vet inte vad jag ska skriva.. har inga ideer faktiskt,fan va seg jag är idag i både hjärnan & kroppen

måste bara säga en sak

I <3 SPOTIFY!
hihihihoho


blää :P..bjuder på den alla people


fjortis

hoppas du blev nöjd med din dag!
grattis igen! ja älskar dig amanda

söööt o gammal bild!

stänger av datan nu..

.. sleep sweet

slänger upp en bild på en av mina systrar. cecilia <3

mupp


always for you! bestfriend..

skriver av mig

sitter o kollar på gamla & inte så gamla bilder.. ta mig tillbaks! åh..

2007.. emma & matte tiderna, låt namnen tala för sig själva! haha'

sommaren 2008, de året som förändrade mitt liv och ja blev döö lycklig för ett tag!
ja umgick mest med matilda amanda filippa (elin då&då) leon hempa max tobbe.. osv
vi sov över, träffades varje dag & skrattade alltid tillsammans!

2009.. ja sommaren tvåtusennio va så grymt jävla bra oxå! då umgicks ja mest med
filippa amanda elin matilda sanna denise olivia linn limpan saga och lisa (cornelia&filippa ett tag ochså , tror ja)
+ en massa killar.
hängde på grönan typ hela tiden (?) och va på ungo8 såklart! dansa skiten ur oss.
ja träffade även tre underbara nya vänner på ung08, Nevine ellinore & amanda.

vintern 2009.. ja! då började ja umgås mer med Matthew leo emil venne erik micke matte & alla andra.. ja har vart med dom stort sätt hela vintern (?) och har umgås mycket med denise efter sommras oxå, underbar tjej asså! hon har verkligen hjälpt mig igenom mycket..
ja lärde känna ännu fler, jerry & felipe tillexempel.
herregud! vilka år..

tack för allt!

ja har misslyckats med mycket saker här i livet..
men att hitta dom bästastevännerna lyckades ja riktigt bra med.


the girls ;)

Shaa alla hoes ;D
nu sitter vi hos födelsedagsungen och dunkar musik, har precis ätit lite tårta. lite senare ska matilda och annie på dans, amanda äta middag med sin familj, filippa och elin ska väl hitta på nått ;)
men vi hörs! 
we know you love us!


tagga lååångt tjejer!
annies pojkvän

grattisgratiis..

till
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄONARD som fyllde fjortis igår och madde söt som fyllde idag!
ja älskar er båda.

Ja.. du är allt speciell, inte bara det.. utan riktigt ANNORLUNDA! :D hahaha..

(bild på madde kommer)

today

hejsan, nu sitter ja i mitt rum trött som en.. ja vet inte vad.
ska nog gå och lägga mig när som helst.
ingen felipe blev det idag :/ lite synd.. ja saknar ju honom.
iställlet så efter ja vart hos filippa så åkte ja hemmåt och då träffade jag matte och matthew i centrum, matthew gick hem efter en stund och ja o matte pratade om lite saker som hade hänt. imorgon fyller ju amanda sööötn0s åt så glöm inte gratta henne häär! efter skolan så måste ja lägga undan en sak i stan och filippaM skulle oxå t stan så vi ska dit tsm, Mys! har saknat den lilla skiten. sen vid sex har ja dans. sov gott!


Bildbomb!


Elin på hennes födelsedag, eller.. fjortisdag!

och så skulle skitungen firas oxå ;P hos matte.

För ful för att visas.


Lever livet! ;D

Mysdag hos amanda! ;)

elin o ja

hanna puss annie ;D

Moi

nån outfit?

Lillebror

eliiin är tööng

haha

Linda filippa ja o amanda :)


haha (tidsfördriv)

bläddra genom kontakterna släpp Efter 5 Sek.

1. Din största idol:
 ANTEVANTE@
2. Den du älskar mest: Denise
3. Någon du tycker är äcklig:  Emelie
4. Kommer du ha sex med näst: Felipe
5. tycker du är snyggast: Isabelle
6. Fulaste personen du vet: Julia
7. Ditt hemliga ragg: Linn
8. Vill du bli tillsammans med: Maria
9. Tycker du luktar äckligt: Hanna
10. Den du är kär i: Nevine
11. Vill du gifta dig med: Runa
12. Någon du blir upphetsad av: Yrla
13. Den du drömmer om: dylan
14. Tog din oskuld: emeliew
15. Den du gjort absolut allt med: FilippaM
16. Vill göra allt tillsammans med: hem
17. Tycker du luktar gott: Jojje
18. Tycker du är sexigast: Leo
19. Den bästa du vet: Linnea
20. Tycker du smakar gott: lantis
21. Är du tillsammans med: Lukia
22. Finaste människan: Micke
23.Jag älskar dig: My

Hahahah.. de här va inte så troligt!

Kladdkaka

nu bakar vi kladdkaka, :)
skit gott, ! vi ska gå och ge en kladdkaka till grannarna också för vi var skit högljuda igår.. så dom blev skit sura så nu ska vi gottgöra dom.. :) haha vi hörs senare, puss


seeeeeeeg

hejhej :)
gårdagen va väl sådär.. lite tjaffs och sånt och det sluta med att amanda drog hem vid 2 på natten.
aa.. n sitter ja iallfall hos filippa me elin & henne pratar lite och så.. ska nog träffa felipe lite senare. vi hörs ikväll! /angelica.

grattis

Igår fyllde leonard år, och idag fyller madde år.
jag hoppas ni både fick/får en fantastisk födelsedag.
nu är ni fjortisar, mohaha :) jag älskar er ♥


14 mars

hello gangsters :)
igår var det en vild kväll, men ingenting som skrivs ut i bloggen. i allafall inte från mig, om ni vill veta får ni tjata på någon av de andra ;) jag annie lippa elin och matilda skulle sova hos filippa, men det blev för mycket så jag drog hem klockan 2 på natten. gick och la mig direkt när jag kom hem och vaknade runt 10. har pluggat och ätit frukost fram tills nu. ska plugga lite mer och sen åka till affären och handla. ikväll kommer släkten hit för att fira mig, jag fyller ju år imorgon. men jag bloggar senare, pussar amanda <3

nyvaken och osminkad

dra ut med bästa tjejerna

Nu dra jag ut och träffar bästa tjejerna vi kommer ta mkt bilder och så ;)
Puss slagggggar hos lippa så vet inte om det blir så mkt mer bloggande suck it bitcheeeess

Från thailand

just nu

sitter ja o matilda hos henne ;D
ska snart gå t amanda o träffa älsklings
vi hörs / annie & mati


vår is in tha air!



idag från våran håltimme. amanda jag och elin, vi tog massa bilder och solade oss i den varma solen i en klätterställning, så mysigt! våren är påväg <3

dålig upppdatering

förlåt men det är precis som jag skrivit på min andra blogg, den här veckan kan jag inte uppdatera eftersom jag måste plugga som i helvete (2,5 timmar varje dag) då får jag nästan ingen tid över! så jag kan tyvärr inte skriva så mycket.. idag var min otursdag någon baxade 500 kr från mig på gympa lektionen, fan va sur jag blev. men jag fick nya pengar så jag åkte till forum nacka och köpte en skinnjacka ni får bilder och allt sen nu ska jag sova godnatt!

stänger av datan nu..

god natt! ha en underbar natt

bild från 2009


"blondie"

.. även fast du är brunett nu så kommer du alltid att vara min lilla blondin.
det kommer så mycket imellan oss, och det blir ofta konflikter och tjaffs mellan oss..
men ja vill att du ska veta att hur mycket vi än bråkar så kommer du alltid ha samma
betydelse för mig.. du är min bästavän, en av dom ja älskar absolut mest.
ja kan göra vad som helst för att inte förlora dig.. du betyder så'
men vi har kommit ifrån varandra.. tyvärr' ja saknar oss, "nelie & tildah" (näääälish&tääldish)
ta åt dig av varenda ord, matilda wyness



du är äkta rakt igenom..

blandade bilder.


2010. hanna o ja

2010. ja hanna & filippa

2010 ja & hanna

cornelia & filippas halloween fest 2009, ja saga & sanna

2009/2010? ja & cornelia

2009. ja & olivia

´halloween fest' 2009. ja & cornelia

halloween fest' 2009 ja & linn

sum09. saknar oss!

sum09, ja & hannah

2008/2009 ja o lillamanda

Saknar hårfärgen!

gammal, gammal bild!


amanda bästis


.. sitter och pratar med amanda :)
idag va ja o filippa hos matthew med några, sen va vi hos mig och åt och det.. så nu har hon gått för ett tag sen, imorgon ska ja nog vara med amanda o filippa ;)
puusss

precis duschat

jag har precis duschat skönt ! ska kolla lite bloggar och lyssna på musik.
dagen har varit helt okej, jag och ulrika drog till ringen efter skolan.
kollade runt lite, hon köpte present till sin bror. så fikade vi :)
drog hem ganska tidigt, pluggade och så. här kommer en bild från idag.
pussar amanda <3

bild bomb


Förlåt annie men du är världen gulligaste ! hon är bara min


seriöst så jävla kul !





ååå nej blev jusst kär ..





Nu blir det inga fler för idag puss




we are the world

Det finns 4 riktigt underbara som alltid för mig att le..
Ville bara säga det :)
Ja vad har ni gjort idag ? själv har jag gjort läxor hela dagen , nej inte exakt hela faktis jag har sjungit lite också det kan alltid behövas ;O! slänger upp lite bilder från typ hela året hah fast det har inte gått så långt på året föresten ;)

Lägger upp bilderna sen föresten den laddar upp den är på 79 av 700 ....


puss bitttccheess


lägger mig..

nu går ja och lägger mig med ett leende på läpparna.
tack för att ni får mig känna mig så sjukt älskad.. ja älskar er! ni vet vilka ni är.


I loove my life!

;DD;D;D;D;D;DDD;DD;D;D

amanda

Hellu sötnosar. Idag slutade jag tidigare och slapp spanskan, så otroligt skönt ! Jag och Matilda drog direkt till nacka forum, åt glass och hon småshoppade. Kollade runt lite och runt halv 4 drog vi därifrån. Skulle ha träffat killarna men orkade inte så jag drog hem. Pluggade och sen åkte jag och pappa till länna. Åt hamburgare, handlade mat och lite andra saker. Kom hem för en liten stund sen och sitter nu och lyssnar på musik. Men vi hörs imorgon, ska dra. pussar amanda <3

vilken sockertopp

naaw..

hos syster

Hej alla :)
nu sitter ja och annie hemma hos henne. vi har haft rätt kul idag fakstiskt, mycket skratt som vanligt ;) nu siiter vi och kollar på andra avenyn på datan, kulkul. ska hem om ett tag, men ja ska faktiskt bli bättre på att blogga!
Pusspuss elin

haha min och annies låt ;)



Hemma hos matthew

hej sötnosar'
nu sitter jag hemma hos matthew med matte, erik, amtthew, leonard, elin, emil och annie. vet inte hur länge vi ska vara här men ett tag tror jag.. bloggar ikväll, puss :)

Hos bästavän

Godnatt

ja saknar oss..

lite bilder från idag


matthew, jag, leonard, annie & erik

amanda & jag

jag & erik =)

Djurgårdsfärjan

hej sötnosar
sitter här hemma med annie, hon ska slagga här inatt..
igår var jag med jerry, putte och emil. först hemma hos emil, sen drog vi in till stan och sen vid halv 7 till gården. vi var typ där hela kvällen, eller jag drog vid halv 8 och gick och sa hej till matte sen drog jag hem, somnade skit tidigt för hadde skit ont i magen. idag efter skolan drog jag och amanda hem till henne åt lite och sen drog vi till slussen. tog bilder och sen kom matthew,annie och erik, efter ett tag kom också jerry och leonard. då tog vi djurgårdsfärjan, ni vet den som går mot grönan.. mys! vi åkte den rundan,sen drog jag och amanda hem till hennes pappa, hämtade pengar och sen drog vi och åt pizza :) annie kom och gjorde oss sällskap ett tag också, sen drog vi och träfafde alla killarna och chillade. snart kommer lite pics från idag, ska slänga mig ini duschen nu, pus / filippa


good night

imorgon åker mina tjejer, livv&dess till thailand.. buhuuu!
kommer sakna dom mest! love you sweeeties

haha..

A hjärta D

Genom att bara höra ditt namn ger mig ett leende på läpparna,
min denise




pratar med denise

Hej sööötnuusar, eller inte?
igår sov ja hos filippa, vi o tjejerna hade bara chill dag hos amanda, myys ;)
idag efter skolan åkte ja & hanna och mötta stina, tågluffade^^ sen började ja
må illa (?) och typ la mig lite överallt, sen stack vi hem till hanna och åt :)
sen åkte ja t dansen, när den va slut åkte ja hem o nu sitter ja o skvallrar lite med denise.
vi hörs! /angelica

han är bäääst


S  Ö  T  A  S  T

ja saknar oss..

när det va du o ja..

vill ha !


jag fyller år snart och det här önskar jag mig när jag fyller år.
vad tycker ni? :)

8 mars

hej sötnosar. förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid.
idag var det första dagen i skolan sen lovet, tråkigt. jag skulle
inte ha bangat på en vecka lov till. men det var kul att träffa
alla vänner igen. hur som helst så drog jag och elin hem till mig
efter skolan. åt lite och kollade på filmen "skruva den som beckham"
super bra ! ska snart äta middag och sen åka till mamma för
att hämta min dator och kläder. men jag bloggar senare,
pussar amanda <3

ge mig sommar ! copyright ©

SLAGGAR MED ANNIE

ooorkar inte blogga så mycket , men ligger iaf i sängen, annie slaggar här inatt, mys ! :)
finaste texte hon skrev om mig, avundsjuka nu ellerhur ? mohahahahahahahahahahahaha. bästavän du är mitt allt! i love you most , du är som en syster för mig  :)
puss på rumpan / filippa

filippa bästavän carlsson


filippa.
ja älskar dig & det vet du.
men en sak som du inte vet är hur mycket ja älskar dig, och det vet knappt ja själv för det är verkligen obeskrivligt. du är som en syster för mig. vi har kännt varandra isnart åtta underbara år.
Om du bara skulle vetat hur lycklig ja är över att ha dig. med dig kan ja vara mig själv.. det är alltid vi, överallt o hela tiden. du är bäst, du är världensbästavän, min bästavän.
du är mitt allt. filippa carlsson



.. bilderna är gamla men väcker så många minnen.
tack för allt

dåålig uppdatering.

.. förlåt!
nu sitter ja iallfall i filippas rum & vi ska precis lägga oss ;)
ja kan berätta om dagen o så imorgon.. ha det bra så läänge!
me love you

rand0m bild,amanda leo micke matilda & ja


systrar bråkar också


du vet att jag älskar dig..

matilda är grym


kungsbergen jaou ;)

wyness

har inte berättat om idag.. när jag vaknade fixade jag mig sen drog jag & mamma till ett stort köpcentrum typ som farsta och småshopapde lite, kollade runt osv :) sen åkte vi hem åt lunch sen packade alla så åkte vi buss hem.. inget annat har hänt typ :P
här e föresten lite bilder

min lillebruur åkte snowborard, första gången! och vet nu hur duktig han blev eller :O oh my gosh





och dagens köp. sämsta bilder sorry för det

hahahah ser XL ut och grymt fula men dom e snygga egentligen :)
svarta jeansleggins med dragkedja från h&m


2 st hand kräm (stavning)
body lotion
ansikts tvätt typ sminkborttagning
hansikts kräm
det var det..

7/3 Söndag

hej sweeties'
vad gör ni ?
är iaf hemma, gick hem från annie vid typ halv 12, för min mormor skulle dra härifrån och jag skulle vara hemma innan hon drog för att säga hejdå. jag ska snart träffa tjejerna tror jag, dom är hemma hos amanda, tror jag ska dit snart,eller så fort jag gjort mig klar, ska bara kolla vad jag ska ha på mig.. liiiiite seg jag är.. (a) men aja. hörs snart, puss / F

matthew, jag och erik

Slaggar hos annie

Hejs'
idag har vi firat elins fjortis dag :) var först i globen och sen hemma hos matte, hoppas älsklingen blev njd med dagen..besättar mer sen eller om någon av tjejerna gör det. ska iaf slagga här hemma hos annie, vi hörs imorgon,
puss / filippa


elin fjortis broman wigren

bästaste barndomsvän♥
jag ville inget annat än att fira dig idag, men så är jag ju bortrest. älskling, jag hoppas du får det underbarast på länge idag& imorgon! jag firar dig nä vi ses på måndag, och vi ska ju fixa våran lilla hemlis ;) så allt ordnar sig nog ändå.. men jag vill bara att du ska veta, även fast du redan vet så älskar jag dig så enormt mycket bästavän,
hoppas du får din bästa födelsedag nu. I Will Always Love You

min bebis är fjortis nu, på riktigt ;)


Mitt första inlägg!

hey alla fans!
nu är det mathilda som bloggar, yeah va chill. vi är famous vettni ;) faame.. filippa amanda angelica matilda elin, men ändå det betyder ju fame som är ungefär som "kändis" eller asså att man är känd, haha sämst på att förklara :P Och vad har hänt idag? jag har åkt skidor hela dagen! KUNGSBERGEN JAOU. Haft jättekul men ville häldre fira min älskling elin :'( hoppas alla ni får det bra idag tjejer.. och elin ha en underbar födelsedag..♥
nu ska jag på kalas(haha) men vi ska fira några som bor i gävle, eller en som bor där hon fyller tio, min familjs kompisar :) hinner inte skriva så mycket mer nu
vi hörs!

6 mars

Godmorgon ! Vaknade för en liten stund sen, sitter och äter frukost just nu.
Jag vet inte riktigt vad som händer idag, ska kanske träffa elin senare.
Jag ska i allafall till mina kusiner ikväll på middag. Men jag bloggar senare,
puss&kram amanda ♥


stan

hejhej.
vakna för en stund sen, ringde elin o sjöng ;)
snart ska ja och mamma åka till sickla tror ja och shoppa lite.
idag slaggar filippa som sagt här, ja tror vi ska träffa elin oxå.
men vi hörs när ja kommer hem! / angelica.

Hahaha, elin' annie' filippa' amanda' hanna.
och JAAAAA driver!


fjååååååårtis

G R A T T I S  T V I L L I N G !

you rock my world!

6 mars

Godmorgon :)
idag är det elins stora dag, älskling / bästavän du fyller fjortis! grattis bebooo ! jag hoppas att du får den bäsat födelsedagen man kan få! jag har fortfrande inte fått träffa dig sen du kom hem från thailand, skoja inte om att jag saknar dig :O <3

jag bloggar lite senare ska gå och sova lite mer fan, är skit trött gick upp bara för att äta frukost med mamma o mormor eftersom mormor aldrig är här och är nu på besök =) men jag bloggar lite senare, puss / filippa

Grattis min lilla fjortis ♥ I LOVE YOU

grattis älskling

Elin, älskling, bästavän, solstråle, glädjespridare
Idag är det din stora dag, du fyller fjortis !
Jag hoppas du får en fantastisk födelsedag.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta, G R A T T I S
/din amanda.


chill kväll..

hejs :)
tycker att den här ideén var riktigt bra, håller ni inte med ? :)  att vi, dom bästa tjejerna bloggar tsm,då slipper ni kolla in allas bloggar då kan ni läsa en och samma blogg som blir 5 trippelt så bra! men iaf. idag har jag bara suttit hemma och väntat på att ****** ska bli klar.. vid halv 7 typ så åkte jag till kärrtorp och träffade den lilla ungen, vi åkte sen hem till han, hyrde film och köpte cola. skit nice/chill fredag. hade inte orkat göra något annat ärligt talat så det var skönt. imorgon ska jag slagga hos annie, och imorgon fyller även älskling år,som annie sa :) hon fyller fjortis! hoppas alla grattar henne.. men nu ska jag lägga mig och kolla någon film, vi hörs imorgon.. puss / filippa


amandas


this time was diffrent
felt like i was just a victim
and it cut me like a knife
when you walked out of my life


amandas

Hej sötnosar. Visst är våran ny blogg en bra idé? 5 bästavänner som bloggar om livet tillsammans. Synd bara att vi har en ful design, men det kommer snart. Idag har jag spenderat min dag i nacka forum med mamma, små shoppade lite och fikade. Sen drog jag och träffade Annie, Elin, Leo & Muffe. Ikväll har jag bara varit hemma, tagit det lugnt och suttit lite framför datorn. Ska snart sätta på en film, så vi hörs imorgon. / amanda.


lägg dags

nu ska ja nog dra mig mot sängen o kanske kolla på nån film..
god natt sötnosar höhö


5 mars

.. nu är det bara nån timme kvar tills min älskade syster elin fyller år! wohoo
nu sitter ja bara i mitt rum och gör, ja ? vad gör jag egentligen.. haha inte ett skit.
dagen har ja tillbringat med amanda, elin, leo & matthew, vi gjorde inte speciellt mycket.
imorgon ska bäästavän sova här, myys! vet inte vad vi hittar på.. men vi hörs imorgon senare!
Puss/angelica


bild på moi

faame

Hej!
vi är fem jätte nära tjejer, som bor söder om stockholm.
i våran blogg kan du läsa allt från, vardagen, känslor, outfits & massa annat + massa bilder!
enjoy it! 
/ filippa, amanda, annie, matilda & elin.


RSS 2.0